20 d’octubre 2023

BENVINGUTS,ELEFANTS! 20.10.23

  Estimades famílies,

Ja tornem a ser aquí un any més amb el nostre estimat blog per explicar-vos les nostres experiències i aprenentatges dins l'aula.

Primerament donar-vos la benvinguda, estem desitjant que el blog us agradi molt i que ens seguiu amb molta i molta il·lusió.

Tal i com vam dir a la xerrada de famílies donem la benvinguda als nous companys de la classe: Hola Bruno i Malick👄.

Com ja sabeu estem treballant el PROJECTE DELS ELEFANTS🐘🐘🐘🐘Vam rebre una carta de l'ORELLETES que ens demanava ajuda per aprendre moltes coses sobre els elefants i així ajudar-lo a conèixer com és la seva vida. L'Orelletes està buscant al seu cosí TROMPA i estem molt i molt atents per si passa per l'escola i s'emporta L'ORELLETES a la sabana africana.

Nosaltres, ja estem endinsats en la nostra investigació sobre els elefants: què mengen?, on i com viuen?, Com són les seves "caques"?, com i d'on neixen?, Com són? per què serveixen els ullals? I la trompa? Qui els cuida?...





Hem vist molts vídeos i documentals sobre elefants i estem aprenent moltes coses. A les estones de racons estem aprenent paraules noves sobre el projecte i fem joc simbòlic amb els elefants.També ens hem estrenat fent jocs matemàtics, Steamglish i joc lingüístics.

















Parlant parlant del que mengen els elefants vam descobrir que s'atipen de fulles, fruits secs, arrels i fruites i...sabeu quina és la seva fruita preferida?
LA PAPAIA
Així que hem experimentat, olorat, tastat i inclús hem plantat les seves llavors al nostre hort.





ÉS L'HORA DE FER MÚSICA
A les estones de música hem après la cançó de "Mireu allà dalt"L'hem cantat amb gestos, l'hem ballat, juguem al so i silenci amb ella ... També hem escoltat l'audició de Henry Mancini "El petit elefant" i hem representat una manada d'elefants que van fins a un estany a refrescar-se. A més hem provat diferents intruments musicals!

Us deixem l'enllaç de la cançó del Baby Elephant per si voleu escoltar-la a casa! 







ENGLISH TIME
Aquests primers dies hem aprés molt vocabulari en anglès sobre els elefants, sabem que tenen: 4 legs, long trunk, two big ears.
Ens hem divertit molt cantant i ballant aquesta cançó tan divertida d'un elefant molt trapella. Mireu, mireu...

I hem fet un teatre amb aquesta cançó on diferents animals (snake, cat, mouse, elephant,...) intenten pujar i baixar d'un clock. Look , look 👀👀👀.


La setmana passada també vam tenir la sort de conèixer a la Talia que és l'auxiliar de conversa dels alumnes de Primària i Secundària però com que estaven de colònies vam aprofitar per fer jocs amb ella i conèixer-la. Vam estar jugant al Simon says..It was funny!



Us deixem la nostra sorpresa perquè la pugueu veure en família.


Ens veiem a  la propera entrada per explicar-vos més cosetes!

PETONS D'ELEFANTS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada