01 de març 2024

DESCOBRIM EL FONS DEL MAR 01.03.24

Ja tornem a ser aquí!

Aquests dies seguim investigant sobre el fons marí, els animals que hi podem trobar, quines plantes hi ha ... i hem conegut moltes paraules noves sobre el nostre projecte. Ens agrada molt confegir paraules tot buscant quines lletres necessitem i descobrint quin so fa cada lletra.




 
Hem fet jocs a la pissarra digital, i hem dibuixat siluetes d'animals del mar a la taula de llum.


També hem fet jugar a experimentar amb la sorra màgica i fer motlles d'animals del mar.









Ara que sabem moltes coses del peixos que viuen al mar, hem pogut veure de primera mà algunes d'aquestes característiques. El que més ens ha sorprès ha estat veure la brillantor de les escates,les espines, l'ull i com són les brànquies que els permeten respirar dins de l'aigua. Fixeu-vos-hi bé perquè nosaltres teníem molt clar que observar vol dir mirar amb atenció🐋🐟🐬.










Seguim reflexionant sobre la contaminació marina. Hem parlat molt sobre la reducció, la reutilització i el reciclatge dels materials. Tothom ha explicat la seva experiència a la platja i si ha trobat deixalles que no hi haurien de ser. Hem pogut aprendre molt sobre aquest tema amb el conte de la beluga Hatsu i l'orca Niko.







Quines ganes que teníem d'anar d'excursió 
👋👋👋👋
Els Esquirols i Elefants hem gaudit de la nostra primera sortida de tot el dia a l'Aquàrium de Barcelona. Hem pogut veure tots els animals marins que estem treballant dins del nostre projecte del fons marí (EI4) i els taurons i les tortugues marines (EI3). Ens ha emocionat molt poder veure tots els aquaris plens de peixos de colors, cavallets de mar, meduses lluents, pops...i el tauró ferotge. Un cop feta la visita hem pogut veure l'espectacle "N'hi ha de tots colors" que ens han preparat els monitors. Hem esmorzat, hem pogut dinat plegats i ha estat un dia molt divertit d'aventures submarines.












ÉS L'HORA DE FER MÚSICA

A l'hora de música hem après moltes cançons i hem fet jocs i hem tocat instruments! Una de les cançons ens ha agradat moltíssim perquè parla d'uns pirates. A més és una cançó molt especial perquè hem après a cantar la tornada en llengua de signes!







ENGLISH TIME
A anglès també hem après vocabulari i cançons dels peixos i del mar a partir d'aquesta cançó on van apareixent diferents animals marins. 


Hem escoltat el conte del Rainbow fish i hem pintat amb watercolors el nostre fish i després li hem enganxat escates brillants i de colors.
 

També hem comptat peixos amb l'ajuda d'aquesta cançó. 

I hem après les parts d'un peix: fin, tail, eyes, scales, gills. Aquesta cançó les va anomenant. 



I hem après algunes accions: swim, sail, jump...

PETONS D'ELEFANTS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada