03 de maig 2024

AMBULÀNCIES A L'AULA 03.05.24


Benvolgudes famílies,
com bé sabeu fa més d'un mes que treballem en el nostre projecte nou.
Us recordem que aquesta vegada ha estat un projecte triat per nosaltres i no podem estar més contents de tot el que estem aprenent i de l'èxit que ha tingut el PROJECTE DE LES AMBULÀNCIES.🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑
De mica en mica hem anat investigant sobre les ambulàncies i ens hem fet grans experts.

- Com és una ambulància?
- Qui hi treballa?
- Què hi té a dins?
- Per què serveixen els llums i la sirena?
- Què fan els sanitaris a dins de l'ambulància?
- Hi ha diferents tipus d'ambulàncies?...

Hem convertit la nostra classe en un hospital i hem pogut fer joc simbòlic tot simulant que som sanitaris que ajuden a cuidar i curar els ferits.















També hem fet jocs per racons amb els pàrquings i les ambulàncies i hem après a confegir, copiar i escriure moltes paraules relacionades amb el projecte.
Quasi, quasi quan ja estaven a punt d'acabar el nostre gran projecte de tria lliure vam tenir la gran sort que a l'escola ens visités una ambulància del SEM i va ser d'allò més interessant veure-la de ben a prop i escoltar les explicacions de l'Anna i el Jose, no us podeu imaginar tot el que vam aprendre. Moltes gràcies Anna per la teva col·laboració i la teva ajuda.












No volíem perdre l'ocasió de convidar a l'escola a les nostres tres mares sanitàries (infermeres i metgessa) perquè ens parlessin del seu ofici i ens expliquessin la seva experiència col·laborant amb les ambulàncies. Què interessant sentir les seves explicacions i quina estoneta més bonica que vam viure juntes. Gràcies Laia, Georgina i Anna per la vostra ajuda i predisposició.




JOCS LINGÜÏSTICS

Continuem treballant el so de les lletres i fent jocs de consciència fonològica per anar millorant el nostre vocabulari i pronúncia. Com bé sabeu els dijous un petit grup d'Elefants fa jocs lingüístics i l'altre fomenta la seva expressió oral tot preparant i assajant la nostra petita obra de teatre.






ÉS L'HORA DE FER MÚSICA

Durant les estones de música ens hem creat una cançó per recordar el número d'emergències: 112! L'hem après, cantat i ballat i amb ajuda de la Txell i del Jordi Cervantes hem posat música i hem gravat un vídeo preciós, que us deixem aquí perquè el pugueu veure!
Hem presentat la cançó als nostres companys d'Esquirols i Xais i els ha encantat.






A més a més, us deixem la lletra de la cançó perquè la pugueu cantar:

1 1 2! 1 1 2!
del telèfon 
els botons,
1 1 2! 1 1 2!
del telèfon 
els botons,
si estàs espantat, 
o t'has fet mal,
L' 1 1 2, t'ajudarà!


ENGLISH TIME
A anglès també hem estat aprenent cançons i vocabulari dels oficis, dels mitjans de transport i dels metges. També hem fet aquest nursery rhyme  que hem representat a la classe.
Us deixem unes fotos i la cançó. 




A STEAMGLISH hem jugat a terra, mar i aigua classificant els mitjans de transport.
També hem fet un joc que dèiem el vehicle en anglès i l'havien de dibuixar. 





Ens veiem la propera entrada on us explicarem coses sobre el nou projecte de l'HORT I LES HERBES AROMPATIQUES!
PETONS D'ELEFANTS





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada