02 de febrer 2024

SOTA EL MAR 02.02.24

Hola famílies,

Com bé sabeu ja tenim projecte nou!!!

Fa uns dies vam rebre una carta i un vídeo de la Marina i d'en Rufus. La Marina és una submarinista molt valenta i decidida que estudia el fons marí 🐟🐠🐡🐢 i a més està molt compromesa amb el medi ambient i lluita contra la contaminació marina. El Rufus és un pescador molt simpàtic, fanàtic dels taurons.

Tots dos ens estan ajudant a investigar qui i com viu al mar i ja estem aprenent moltes coses sobre el fons marí. Aquests dies hem estat investigant qui són els animals que conviuen al mar i hem parlat molt de la contaminació marina i de què podem fer nosaltres per ajudar a la Marina.

Hem creat un mural molt bonic amb animals del mar fet amb material de rebuig.



Estem molt endisants en el món de les lletres i ja comencem a conèixer moltes lletres de l'abecedari, com són i com sonen. Estem fent molts racons de jocs lingüístics per aprendre a confegir paraules del nostre projecte.


















És l'hora de música!
Aquests dies hem pogut veure com és un ukelele, de què està fet, quantes cordes té, com es toca... 
També hem après tres tipus d'instruments diferents (segons el material del qual estan fets): instruments de fusta, de metall i de membrana. Els hem tocat, hem escoltat com sonen i hem fet jocs amb els seus sons. A més hem cantat l'última cançó del projecte del pa: El ball de la civada


També hem presentat la cançó d'en Rufus i el seu vídeo que és súper divertit.



English time
Hem escoltat el conte de : Sneezy the snowman.


Després hem fet un experiment per veure com es desfeia el gel i hem treballat aquestes paraules: cold, melt, hot, warm... Després hem aprofitat per parlar de l'hivern i de la roba que ens posem i aprendre sobre winter clothes , també hem jugat a un memory amb peces de roba i amb la pissarra digital. 
Hem iniciat el projecte del mar amb un chant que parla de peixos , hem comptat i hem anomenat els colors, hem fet de peixos i hem representat les accions. Feu-lo a casa, ja veureu que divertit!

També la Nursery Teacher ens ha explicat un conte que es diu "GO UNDER THE SEA" 🐙🐚🐟🐳


Ara ens espera una setmana de gresca i xerinola tot gaudint de les activitats de Carnestoltes. Us esperem a tots i totes a la rua per veure la nostra disfressa ( que és un gran secret....😳).

Recordatori de Carnestoltes:
- Seguir les ordres de carnestoltes durant tota la setmana que us hem enviat per mail.🎊🎩🎻
- Dijous podeu portar un esmorzar especial de DIJOUS GRAS ( entrepà de truita, botifarra d'ou, coca de llardons...).🍞🍯
- Divendres venir vestits de negre per poder posar-nos la nostra disfressa.👯👹

PETONS D'ELEFANTS



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada