20 de desembre 2023

BON NADAL I BONES FESTES!!! 20.12.23

Hola famílies,

ja tornem a ser aquí per explicar-vos com han estat aquests dies màgics de Nadal a l'escola.

Vam donar el tret de sortida aprenent una nadala conjuntament amb els nostres companys/es dels Esquirols, Elefants i Xais que van poder cantar amb les nostres corones de reis davant de tota l'escola i de totes les famílies que van venir a veure'ns.


També hem assajat un poema que parla d'un pastoret molt divertit i trapella que té un petit imprevist anant cap a Betlem...
Aprofiteu aquests dies de reunions familiars per que els Elefants us puguin recitar el seu poema enfilats a la cadira.


Un matí vam rebre un missatge molt especial a la pissarra digital, un vídeo on el tió ens deia que estava pels boscos de Sta. Perpètua i que l'havíem d'anar a buscar perque tenia molt fred i molta gana. De seguida ens vam posar les jaquetes i vam caminar fins al bosc i allà el vam trobar tot arraulit a sota d'un gran arbre. Ara aquests dies l'estem alimentant molt bé perque el dia de la festa ens pugui cagar molts regals.




Han estat dies de jugar amb les figures del pessebre i de escoltar moltes nadales a la classe.
Els últims dies de l'any hem tingut la gran sort de veure i escolar el conte de "L'Aranyeta de Betlem" amb ombres xineses, de gaudir del nostre dinar especial de Nadal🍴 al menjador amb un menjar boníssim.










Com a traca final vam venir vestits amb un complement nadalenc i vam cantar la nadala davant dels companys/es de l'escola i de familiars i a la tarda vam fer d'espectadors del teatre de Nadal👹 per part de les mestres, que divertit i com vam riure!!!




Elefants, ja ens explicareu a la tornada com us ha anat amb el  Tió🌲, el Pare Noel 🎅i els Reis de l'Orient✨. Bon Nadal, bones festes i feliç entrada d'any!

English time
Aquests dies a l'hora d'anglès hem cantat christmas songs i hem escoltat el conte del Rudolph. 
Aquí teniu el conte i la cançó. 


També hem aprés aquesta Christmas song.


I per acabar us deixem un joc que hem fet amb la pissarra digital per aprendre vocabulari de Nadal en anglès. 


Merry Christmas and a happy new year! 🎅🎄🤶🎄.
Bon nadal i feliç any, ens veiem al 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada